Comfortabel en veilig

 Vakbekwame chauffeurs

 Meer dan 55 jaar ervaring

Ziekenvervoer Doetinchem

Voor ziekenvervoer van en naar Doetinchem schakelt u Taxibedrijf Buiting in. Moet er een rolstoel vervoerd worden of gaat het om seniorenvervoer? Wij zorgen ervoor dat u op tijd gebracht en gehaald wordt. Regel vandaag alvast uw taxi en wees verzekerd van comfortabel en veilig ziekenvervoer van en naar Doetinchem.

Uw zorgverzekeraar vergoed het ziekenvervoer in Doetinchem

Heeft u ziekenvervoer naar een medische instelling in Doetinchem of omgeving nodig en voldoet u aan de voorwaarden? Grote kans dat uw zorgverzekeraar de kosten van het ziekenvervoer in Doetinchem en omgeving vergoed. Wij raden u aan om hiervoor uw zorgverzekeraar te raadplegen. Waar mogen wij u naartoe brengen? Laat het ons weten.

Meer dan 55 jaar ervaring

Wist u dat wij al meer dan 55 jaar ervaring hebben op het gebied van ziekenvervoer in Doetinchem en omgeving? Vakbekwame chauffeurs zorgen voor een perfecte dienstverlening. Of het nu om rolstoelvervoer, grote aantallen of taxivervoer naar een luchthaven gaat, wij brengen u naar de plek van bestemming. Afspraak maken? Bel naar +31 (0)314 66 16 65 voor onze locatie in Stokkum en +31 (0)315 68 13 12 voor onze locatie in Ulft. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over onze dienstverlening, bel naar een van de bovenstaande telefoonnummers en wij geven antwoord op uw vraag.

Reserveer uw taxi of stel uw vraag.

  • Velden met een * zijn verplicht