Comfortabel en veilig

 Vakbekwame chauffeurs

 Meer dan 55 jaar ervaring

Home » Contractvervoer

Contractvervoer

Taxibedrijf Buiting, met een vestiging in Stokkum en Ulft, is gespecialiseerd in diverse vormen van contractvervoer en regelt graag een geschikte taxi voor uw specifieke situatie. Contractvervoer is het vervoeren van speciale groepen reizigers met een taxi of taxibus. Denkt u hierbij aan mensen met een lichamelijke en mentale beperking, maar ook bijvoorbeeld schoolklassen uit het speciaal onderwijs. Om het deze reizigers zo comfortabel mogelijk te maken, zorgen wij ervoor dat wij contractvervoer kunnen bieden met een taxi die van alle gemakken voorzien is.

 

Wilt u graag meer informatie over onze taxidienst?
camperverhuur

Wij regelen bij ons contractvervoer altijd een geschikte taxi

Al meer dan 55 jaar bieden wij onze taxidiensten aan vanuit onze twee vestigingen in de Achterhoek. Zo hebben wij onze ervaring met diverse soorten reizigers en groepen opgebouwd. Daarom kunt u altijd op onze taxiservices rekenen wanneer u ons voor contractvervoer inschakelt. Wij beschikken bovendien over een uitgebreid wagenpark, waardoor we altijd een taxi voor u beschikbaar hebben op het door u gewenste tijdstip. Sinds 2006 zijn wij gecertificeerd met het Taxi-keurmerk, wat laat zien dat we in alle situaties een betrouwbare taxirit verzorgen. Dit is uiteraard wel zo fijn wanneer er een speciale reizigersgroep moet worden vervoerd. Wilt u ons inschakelen voor zieken- of rolstoelvervoer? Onze ervaren chauffeurs staan graag voor u klaar.


Wilt u graag een taxi reserveren?

Reserveer uw taxi voor contractvervoer of andere doeleinden

Uiteraard kunt u Taxibedrijf Buiting uit Stokkum en Ulft ook voor andere taxiritten inschakelen. Zo rijden wij bijvoorbeeld ook naar Düsseldorf Airport en andere luchthavens. Wilt u een taxirit inplannen? Belt u ons dan even op (0314) 66 16 65 (Stokkum) of (0314) 66 12 49 (Ulft). Wij zijn ook bereikbaar via het contactformulier voor eventuele vragen.

Reserveer uw taxi of stel uw vraag.

  • Velden met een * zijn verplicht
Taxibedrijf Buiting