Comfortabel en veilig

 Vakbekwame chauffeurs

 Meer dan 55 jaar ervaring

Rolstoelvervoer

Heeft u rolstoelvervoer of een rolstoeltaxi nodig in de omgeving van Stokkum, Ulft of in een andere regio in de Achterhoek of de provincie Gelderland? Dan staan de vakbekwame en klantvriendelijke chauffeurs van Taxibedrijf Buiting, gevestigd in Stokkum en Ulft, voor u klaar. Wij verzorgen rolstoelvervoer volgens de richtlijnen van de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden. Eén ding is zeker: u komt veilig op de plaats van bestemming aan.

Rolstoelvervoer in Gelderland: een rolstoeltaxi met vakbekwame chauffeurs

Al meer dan 55 jaar is ons taxibedrijf een begrip in Gelderland – en in het bijzonder in de Achterhoek – en verzorgt onder meer uw rolstoeltaxi die van alle gemakken voorzien is. Wist u bovendien dat wij een Taxikeurmerk-gecertificeerd bedrijf zijn? Onze chauffeurs zijn vriendelijk en goed opgeleid, waardoor u op een betrouwbare en comfortabele manier van A naar B wordt vervoerd. Ons wagenpark is uitstekend uitgerust voor personen in een rolstoel en uiteraard zijn onze chauffeurs bekwaam in het hanteren van rolstoelen. U belt en wij zorgen voor kwalitatief rolstoelvervoer en een rolstoeltaxi naar een gewenste plaats in de Achterhoek of elders in Gelderland.

Laat weten wat uw wensen zijn

Wilt u Taxibedrijf Buiting uit Stokkum inschakelen voor rolstoelvervoer of een rolstoeltaxi van en/of naar een plaats in de Achterhoek of elders in Gelderland? Wij luisteren graag naar uw wensen. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 314 66 16 65 of 0315 681312. Wij horen graag waar wij u op moeten halen en naar welke bestemming u vervoerd wilt worden. Uiteraard staan wij stipt op tijd op uw afhaallocatie. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer weten over ons rolstoelvervoer of andere diensten, zoals ziekenvervoer of groepsvervoer? Vul dan het contactformulier in of bel naar de eerdergenoemde telefoonnummers.

Reserveer uw taxi of stel uw vraag.

  • Velden met een * zijn verplicht