Comfortabel en veilig

 Vakbekwame chauffeurs

 Meer dan 55 jaar ervaring

Rolstoelvervoer

Heeft u rolstoelvervoer nodig in de omgeving van Stokkum of Ulft? Dan staan de chauffeurs van Taxibedrijf Buiting voor u klaar. Wij verzorgen rolstoelvervoer volgens de richtlijnen van de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden. Eén ding is zeker: u komt veilig op de plaats van bestemming aan.

Rolstoelvervoer met vakbekwame chauffeurs

Al meer dan 55 jaar is ons taxibedrijf een begrip in de Achterhoek. Wist u dat wij een Taxi keurmerk gecertificeerd bedrijf zijn? Onze chauffeurs zijn vriendelijk en goed opgeleid, waardoor u comfortabel van A naar B wordt vervoerd. Ons wagenpark is uitstekend uitgerust voor personen in een rolstoel en uiteraard zijn onze chauffeurs bekwaam in het hanteren van rolstoelen. U belt en wij zorgen voor kwalitatief rolstoelvervoer.

Laat weten wat uw wensen zijn

Wilt u Taxibedrijf Buiting inschakelen voor rolstoelvervoer? Dit horen wij graag van u. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 314 66 16 65 of 0315 681312. Wij horen graag waar wij u op moeten halen en naar welke bestemming u vervoerd wilt worden. Uiteraard staan wij altijd stipt op tijd op uw afhaallocatie. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer weten over ons rolstoelvervoer? Vul dan het contactformulier in of bel naar de eerdergenoemde telefoonnummers.

Gerelateerde pagina’s

%%LinkStructuur1%%

Reserveer uw taxi of stel uw vraag.

  • Velden met een * zijn verplicht