Comfortabel en veilig

 Vakbekwame chauffeurs

 Meer dan 55 jaar ervaring

Rolstoelvervoer

Heeft u rolstoelvervoer nodig in de omgeving van Stokkum, Ulft of in een andere regio in de provincie Gelderland? Dan staan de chauffeurs van Taxibedrijf Buiting in voor u klaar. Wij verzorgen rolstoelvervoer volgens de richtlijnen van de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden. Eén ding is zeker: u komt veilig op de plaats van bestemming aan.

Rolstoelvervoer met vakbekwame chauffeurs

Al meer dan 55 jaar is ons taxibedrijf een begrip in Gelderland en in het bijzonder in de Achterhoek. Wist u bovendien dat wij een Taxikeurmerk-gecertificeerd bedrijf zijn? Onze chauffeurs zijn vriendelijk en goed opgeleid, waardoor u op een betrouwbare en comfortabele manier van A naar B wordt vervoerd. Ons wagenpark is uitstekend uitgerust voor personen in een rolstoel en uiteraard zijn onze chauffeurs bekwaam in het hanteren van rolstoelen. U belt en wij zorgen voor kwalitatief rolstoelvervoer van en naar een door u gewenste plaats in Gelderland.

Laat weten wat uw wensen zijn

Wilt u Taxibedrijf Buiting uit Stokkum inschakelen voor rolstoelvervoer van en/of naar een plaats in de Achterhoek of elders in Gelderland? Wij luisteren graag naar uw wensen. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 314 66 16 65 of 0315 681312. Wij horen graag waar wij u op moeten halen en naar welke bestemming u vervoerd wilt worden. Uiteraard staan wij stipt op tijd op uw afhaallocatie. Heeft u nog vragen? Of wilt u meer weten over ons rolstoelvervoer of andere diensten, zoals ziekenvervoer of groepsvervoer? Vul dan het contactformulier in of bel naar de eerdergenoemde telefoonnummers.

Reserveer uw taxi of stel uw vraag.

  • Velden met een * zijn verplicht