Luchthaven taxi

 

Laat u naar de luchthaven brengen door een taxi van Taxibedrijf Buiting en start uw vliegreis ontspannen. U heeft met onze taxiservice geen last van parkeerstress en hoeft bovendien geen lange afstanden met uw bagage te lopen. Reserveer nu uw taxi en laat u door onze vakbekwame chauffeurs naar de luchthaven vervoeren.

Laat u naar de luchthaven brengen door een van onze taxi’s

Of u nu gaat vliegen voor een zakenreis of er even tussenuit gaat op vakantie, op onze chauffeurs kunt u altijd rekenen. Taxibedrijf Buiting heeft meer dan vijftig jaar ervaring in het vakgebied en brengt u met een glimlach van A naar B. Laat ons weten op welke dag, welk tijdstip en welke plaats wij u kunnen oppikken. Wij zorgen er dan voor dat een van onze vakbekwame chauffeurs u naar uw bestemming brengt. Wij zijn tevens gespecialiseerd in rolstoel– en groepsvervoer.

Luchthavenvervoer naar wens

Wanneer uw vluchtnummers bekend zijn, zorgt Taxi Buiting dat u op tijd arriveert voor uw vlucht. Uiteraard zorgen we er ook voor dat wij klaarstaan bij uw terugkomst. Heeft u vragen over ons luchthavenvervoer of wilt u een taxi reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op de telefoonnummers: (0314) 66 16 65 (Stokkum) of (0314) 66 12 49 (Ulft).

Neem contact op