Comfortabel en veilig

 Vakbekwame chauffeurs

 Meer dan 55 jaar ervaring

Home » Taxi Achterhoek

Taxi in de Achterhoek

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi voor in de Achterhoek? Bij Taxibedrijf Buiting hebben we ruim 55 jaar ervaring met veilig en comfortabel vervoer in de regio. Onze vakbekwame chauffeurs brengen u graag van en naar uw bestemming!

 

 

Wilt u graag meer informatie over onze taxidienst?

Uw betrouwbare taxi in de Achterhoek

Voor een taxirit binnen, van en naar de Achterhoek bent u bij ons aan het juiste adres. Taxibedrijf Buiting in Stokkum en Ulft is met zijn jarenlange ervaring inmiddels een begrip in de Achterhoek. Wij verzorgen allerlei soorten personenvervoer. Zo kunt u bij ons terecht voor ziekenvervoer wanneer u een afspraak heeft in een medische instelling in de Achterhoek. Zit u of een van de reisgenoten in een rolstoel? Geen enkel probleem, wij verzorgen rolstoelvervoer volgens de richtlijnen van de Code Veilig Verkeer Rolstoelinzittenden. Ook kunt u bij ons terecht voor zakelijk vervoer of het vervoeren van een groep. Maak reizen comfortabel met een taxi van Taxibedrijf Buiting.


Wilt u graag een taxi reserveren?

Bel nu en reserveer uw taxirit

Wilt u per taxi vervoerd worden van of naar de Achterhoek, bijvoorbeeld in de omgeving Doetinchem? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken via een van de volgende telefoonnummers: (0314) 66 16 65 (Stokkum) of 0315 681312 (Ulft). Wij staan dag en nacht voor u klaar. Laat ons weten wanneer wij u kunnen oppikken!

Reserveer uw taxi of stel uw vraag.

  • Velden met een * zijn verplicht
Taxibedrijf Buiting