Comfortabel en veilig

 Vakbekwame chauffeurs

 Meer dan 55 jaar ervaring

Home » Groepsvervoer taxi

Groepsvervoer per taxi

Bent u op zoek naar groepsvervoer per taxi in de Achterhoek? Taxibedrijf Buiting brengt dagelijks mensen naar school, werk, luchthavens en bedrijfsfeesten. Ook voor een taxibus voor acht personen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakbekwame en vriendelijke chauffeurs brengen u met een glimlach van A naar B.

 

Wilt u graag meer informatie over onze taxidienst?
Taxibedrijf in Stokkum

Wij hebben veel ervaring met groepsvervoer per taxi in de Achterhoek

Wanneer u met een grote(re) groep per taxi vervoert wilt worden, staan wij voor u klaar. Onze taxibus is geschikt voor acht personen en brengt uw groep op tijd naar uw bestemming. Met ruim vijftig jaar ervaring zijn wij meer dan thuis in het vakgebied. Laat ons weten op welke dag, welk tijdstip en welke plaats wij u kunnen oppikken. Met ons groepsvervoer per taxi bent u verzekerd van een comfortabele reis in de omgeving van de Achterhoek.


Wilt u graag een taxi reserveren?

Meer dan enkel een taxibedrijf voor groepsvervoer in de Achterhoek

U kunt Taxibedrijf Buiting niet alleen benaderen als taxi voor groepsvervoer. Ook voor zakelijk vervoer kunt u bij ons terecht. Werk in alle rust aan uw taken en maak zo optimaal gebruik van uw reistijd. Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi voor luchthavenvervoer? Laat u op het desbetreffende vliegveld afzetten en begin uw reis met een uitgerust gevoel. Wanneer u, of een van de inzittenden, in een rolstoel reist, is dit uiteraard geen enkel probleem. Ons wagenpark is uitstekend uitgerust voor personen in een rolstoel.

 

Reserveer nu uw taxibus

Wil u meer weten over ons groepsvervoer of wilt u een taxibus reserveren in de omgeving van de Achterhoek? Wij geven u graag wat meer aanvullende informatie. U kunt ons bereiken op de telefoonnummers: (0314) 66 16 65 (Stokkum) of (0314) 66 12 49 (Ulft). Ook als u vragen heeft over onze de andere mogelijkheden van ons taxivervoer, beantwoorden wij deze graag!

Reserveer uw taxi of stel uw vraag.

  • Velden met een * zijn verplicht
Taxibedrijf Buiting