Comfortabel en veilig

 Vakbekwame chauffeurs

 Meer dan 55 jaar ervaring

Home » Ziekenvervoer Doetinchem

Ziekenvervoer in regio Doetinchem

Voor het regelen van zittend ziekenvervoer van en naar Doetinchem, of andere plaatsen in de regio, schakelt u Taxibedrijf Buiting in Stokkum en Ulft in. Moet er een rolstoel vervoerd worden of gaat het om seniorenvervoer? Wij zorgen ervoor dat u op tijd gebracht en gehaald wordt. U kunt vandaag nog uw taxi regelen en verzekerd zijn van comfortabel en veilig zittend ziekenvervoer van en naar Doetinchem, of een andere door u gewenste plaats.

Uw zorgverzekeraar vergoedt het ziekenvervoer in de omgeving Doetinchem

Als taxibedrijf zijn we onder andere gespecialiseerd in contractvervoer. Wilt u ziekenvervoer, of in het bijzonder zittend ziekenvervoer, naar een medische instelling in Doetinchem of elders regelen voor uzelf of iemand anders? Informeer dan zeker even bij uw zorgverzekeraar. Er is namelijk een grote kans dat uw zorgverzekeraar de kosten van het zittend ziekenvervoer in Doetinchem en of een andere gewenste plaats vergoedt. Uw zorgverzekeraar kan u hierover verder informeren. Dit kan eenvoudig via de website van uw zorgverzekeraar of telefonisch. Wanneer u alle informatie heeft kunt u ons direct inschakelen en uw ziekenvervoer inplannen.

Profiteer van meer dan 55 jaar ervaring

Wist u dat wij al meer dan 55 jaar ervaring hebben met het regelen van ziekenvervoer in Doetinchem en de rest van de Achterhoek? Onze vakbekwame chauffeurs zorgen te allen tijde voor een perfecte dienstverlening. Of het nu om rolstoelvervoer, grote aantallen of taxivervoer naar een luchthaven gaat, wij brengen u naar de plek van bestemming. Zo zijn wij u ook graag van dienst wanneer u bijvoorbeeld per taxi naar de luchthaven gebracht moet worden. Wilt u een afspraak maken? Bel naar +31 (0)314 66 16 65 voor onze locatie in Stokkum en 0315 681312 voor onze locatie in Ulft. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over onze dienstverlening, belt u even naar een van de bovenstaande telefoonnummers en wij geven antwoord op uw vraag. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Reserveer uw taxi of stel uw vraag.

  • Velden met een * zijn verplicht
Taxibedrijf Buiting