Comfortabel en veilig

 Vakbekwame chauffeurs

 Meer dan 55 jaar ervaring

Luchthaven taxi

Laat u naar de luchthaven brengen door een taxi van Taxibedrijf Buiting en start uw vliegreis ontspannen. U heeft met onze taxiservice geen last van parkeerstress en hoeft bovendien geen lange afstanden met uw bagage te lopen. Reserveer nu uw taxi en laat u door onze vakbekwame chauffeurs naar de luchthaven vervoeren.

Laat u naar de luchthaven brengen door een van onze taxi’s

Of u nu gaat vliegen voor een zakenreis of er even tussenuit gaat op vakantie, op onze chauffeurs kunt u altijd rekenen. Taxibedrijf Buiting heeft meer dan vijftig jaar ervaring in het vakgebied en brengt u met een glimlach van A naar B. Laat ons weten op welke dag, welk tijdstip en welke plaats wij u kunnen oppikken. Wij zorgen er dan voor dat een van onze vakbekwame chauffeurs u naar uw bestemming brengt. Wij zijn tevens gespecialiseerd in rolstoel– en groepsvervoer.

Luchthavenvervoer naar wens bij Taxibedrijf Buiting in Stokkum

Wanneer uw vluchtnummers bekend zijn, zorgt Taxi Buiting in Stokkum dat u op tijd arriveert voor uw vlucht. Uiteraard zorgen we er ook voor dat wij klaarstaan bij uw terugkomst. Heeft u vragen over ons luchthavenvervoer of wilt u een taxi reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op de telefoonnummers: (0314) 66 16 65 (Stokkum) of (0314) 66 12 49 (Ulft).

Reserveer uw taxi of stel uw vraag.

  • Velden met een * zijn verplicht